algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El filial continua sense guanyar a Palma

El Lorca, més experimentat que el filial, s'endugué un valuós punt del Lluís Sitjar

MALLORCA 0
LORCA 0

MALLORCA B: Miki (1), Buades (1), Cordero (1), Romerito (19, A. Cámara (1), Angel Luis (1), A. Novo (1), Jonathan (19, Da Mota (2), Alyson (1) i Jesús (2).
Chando (1) per Àlvaro Novo en el minut 66 i Vinuesa (-) per Da Mota en el minut 82.
LORCA: Peralta (1), Eli (1), Mika (1), Kike (2), Toni (1), Cazorla (1), Gil (2), Salas (1), Komol (1), Edu Silva (1) i Reverte (1).
Gero (1) per Salas en el minut 24, Binha (1) per Reverte en el minut 65 i Songue (1) per Gil en el minut 75.
ÀRBITRE: Segura García (1), regular. Amonestà els locals Angel Luis en el minut 26, Alyson en el minut 86, l'entrenador Juan Ramón López en el minut 40 i el segon tècnic Trobiani en el minut 88.

El Lorca, amb més mallorquins entre els convocats que el mateix filial del Reial Mallorca, sumà un valuós punt en el Lluís Sitjar.
El filial de Juan Ramón López mostrà una sorprenent falta d'encert en els darrers metres, a més d'una lamentable falta d'idees i recursos per superar un ordenat Lorca. Així i tot, el Mallorca B dominà més i disposà d'esporàdiques ocasions de gol per encetar el marcador. El Lorca, mentre el Mallorca B dominava territorialment, es limitava a defensar la seva porteria i desviava tota la seva sort ofensiva a la qualitat individual de Gil i Komol.

Els intents atacants del filial morien irremissiblement als voltants de l'àrea de Peralta o es convertien sempre en ocasions fallades. Jonathan, sol al segon pal, envià la pilota fora, poc abans que es complís el minut deu, quan el més senzill semblava que era inaugurar el marcador. Cordero i Jesús disposaren també de clares ocasions, però el cronòmetre continuà avançant sense novetats. I a falta d'un minut per al final arribà el gran ensurt, quan Gil, el millor del Lorcà, envià la pilota fora per poc. La rèplica mallorquinista arribà a la següent jugada, però De Mota envià l'esfèric fora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris