algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Vázquez: «No som un entrenador conservador»

El tècnic del Mallorca assegurà que l'afició veurà jugar l'equip com mai no ho ha fet fins ara

91966

Fernando Vázquez no oblida els seus orígens i els mals moments que passà.

TERESA AYUGA.

Fernando Vázquez és un home senzill i obert. Nascut en un petit poble de Galícia, té clar d'on ve i, com Raimon, sap que qui perd els orígens, perd la identitat. Treballador, honest, es manifesta un home de futbol d'atac i fuig, com de la por, de l'etiqueta de conservador. «No som en absolut un entrenador roquer», afirma contundent en una amplíssima entrevista que publica avui l'edició de paper de Diari de Balears. I rebla en el clau: «En el Compostel·la em deien tot el contrari, que l'equip jugava massa a dalt, i el president de l'Oviedo igual. Jo no som un entrenador conservador. De cap de les maneres».

Pel que fa al futur mallorquinista i a les proves que encara fa en l'equip Vázquez diu que «jo he de valorar les forces que tenc... Jo sé el que vull i sé fins on arribarà l'equip. Tenc plena confiança que l'equip jugarà bé i agradarà a la gent. N'estic convençut. El veureu jugar com mai ho havíeu fet abans. El Mallorca jugarà bé al futbol. Una cosa és guanyar i una altra ben diferent, jugar bé... El que sí està en les meves mans és millorar el joc de l'equip. El Compostel·la jugà com els àngels, i l'Oviedo, igual. Jo no som un entrenador que es fiqui dins la cova. Just al contrari... No es pot pretendre veure en les meves primeres passes amb l'equip el resultat final... Quan jo vegi que l'equip està preparat per arriscar, arriscarem. N'agafarem molts més dels que la gent es pugui imaginar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris