algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El propietari del Màlaga assegura que no té «res a veure» amb Asensio

Serafín Roldán s'ha convertit en màxim accionista d'aquest club

Un industrial, nascut a la província de Granada, resident a Barcelona i amb empreses del sector de les arts gràfiques, Serafín Roldán, s'ha convertit oficialment en el nou màxim accionista i propietari del Màlaga C.F., club de la Primera Divisió.

Roldán, que aglutina un poc més del 92 per cent de les accions de la societat anònima esportiva, xifra que equival a uns 1.110 milions de pessetes, assenyalà que no té «res a veure» amb l'empresari Antonio Asensio, amo del Reial Mallorca, que oficialment té una mínima part d'accions del club de Màlaga.

El màxim accionista del Màlaga va afirmar ahir que les coses «van bé» dins el club i que «no s'han de produir canvis. Fernando Puche continuarà en el càrrec de president perquè fins ara ho està fent molt bé».

S'ha de recordar que en la mateixa assemblea general extraordinària d'accionistes celebrada la nit de dijous a Màlaga, el mateix Puche indicà que, com a mínim, continuarà un any més com a president.

Segons les distintes informacions facilitades pel club, la presència de Serafín Roldán entre els accionistes procedeix des de finals de l'any 1997, encara que no s'ha volgut fer pública la seva presència directa fins ara.

L'empresari andalús resident a Barcelona recalcà l'absència de «vincles comercials» amb Antonio Asensio: «Sí, som amics des de fa temps», indicà, al temps que afegí que no li fa mal que puguin pensar que és un testaferro del propietari del Reial Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris