algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Recta final de la «pretemporada de Vázquez»

Aquesta setmana ha servit perquè el tècnic continuàs inculcant les seves idees als jugadors

98554

Els entrenaments s'han intensificat durant aquesta setmana a Son Bibiloni.

El Reial Mallorca es troba a la recta final d'una setmana que pot ser molt important per al futur del conjunt de Fernando Vázquez.
I és que l'aturada lliguera a causa del partit de la selecció espanyola ha estat beneficiosa per al Reial Mallorca, ja que li ha permès enllestir el que es pot denominar la seva «segona pretemporada».

El fet que es començàs la temporada amb un entrenador, i als dos partits lliguers ja s'hagués de canviar, ha provocat que tota la plantilla s'hagi d'adaptar, en un temps rècord, a un nou entrenador i una nova manera de fer feina.

Els jugadors «estaven acostumats a un treball més llarg, de fons físic, i ara amb Vázquez hi ha una feina més curta i més intensa, i el canvi es nota», manifestà Lauren.

Carreras afegí que, gràcies a aquests dies de feina, «estam a la recta final de la pretemporada de Fernando Vázquez. No és una pretemporada quant a volum, però sí quant a aprenentatge de nous sistemes d'entrenament i de joc. I això als futbolistes se'ls està inculcant poc a poc».

Fernando Vázquez ha tengut l'inconvenient afegit que ha hagut d'inculcar els seus conceptes amb la competició ja iniciada, per la qual cosa l'exigència dels resultats ha dificultat més l'assimilació d'idees.

Els jugadors són conscients que l'esforç realitzat aquesta setmana ha estat molt important pel seu futur: «Hem entrenat tres dies matí i horabaixa i hem pogut assimilar molts de conceptes. Ara tindrem un cap de setmana amb tranquil·litat i tant de bo al partit del Depor vegem aquesta millora», declarà Carreras.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris