muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

«Està fora de lloc la desconfiança que hi ha sobre l'equip»

Fernando Vázquez es mostra en total desacord amb les crítiques que ha rebut els seus homes

Fernando Vázquez sortí ahir en defensa del seu equip després de les crítiques rebudes en sortir derrotat diumenge passat contra el Celta. El tècnic del Reial Mallorca no creu que l'equip pugui ser criticat quan es duen poques jornades de Lliga i sobretot perquè la seva etapa en el Mallorca només ha fet més que començar.

L'entrenador del Reial Mallorca no considera justa la desaprovació que està rebent el joc del seu equip sobretot de part dels mitjans de comunicació illencs. Vázquez es mostrà crític amb els crítics del seu equip a la vegada que assegurava trobar-se convençut que l'equip està en bona línia que els bons resultats no trigaran a arribar.

«Estic molt segur de les coses que faig i que duran el seu profit. Està fora de lloc la desconfiança que hi ha sobre l'equip. Només és un partit perdut, no ens hem de posar nerviosos. S'ha de ser justs i no entenc la reacció pública. S'ha de tenir calma, perquè a poc a poc l'equip s'està acostant allà on jo crec que pot arribar. No podem començar pel final, pel sostre, si no pel principi, i el nostre punt de partida és que som un equip més de la Primera Divisió, res més. A partir d'aquí es poden aconseguir els èxits. Jo estic molt animat i molt content amb la feina dels meus jugadors. No entenc la reacció que hi ha hagut en contra de l'equip. Els mitjans de comunicació fan la seva feina i la respect, però em molesta que es pugui rompre el vincle de confiança que hi ha a la plantilla i que l'afició perdi la confiança en nosaltres. Jo no solc estar molt pendent del que diuen els mitjans de comunicació per poder estar així aïllat, però d'alguna manera t'arriben les notícies. Supòs que pels jugadors és més complicat i és inevitable que es puguin veure influïts per les crítiques, però no crec que els afecti negativament als partits, ja que en aquesta plantilla hi ha molta d'experiència. Jo els dic que l'únic que val és la feina. Tenc fe en aquest equip i en l'afició», afirmà Vázquez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris