algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Els «vampirs» arriben a Son Bibiloni

Biagini, Gabrich, Quinteros i Miquel Soler foren sotmesos per sorpresa a un control antidopatge

71402

Biagini es va agafar amb molt bon humor el control.

P. Bota.

Quatre jugadors del Mallorca "Miquel Soler, Biagini, Gabrich i Quinteros" foren sotmesos ahir matí i per sorpresa a un control d'antidopatge.

Els coneguts com «vampirs»" en aquest cas només fou un, el doctor Miquel Verger" varen fer acte de presència a la sessió preparatòria que ahir matí efectuà la plantilla vermellenca a Son Bibiloni. El control no es va realitzar fins després de l'entrenament, i entre la plantilla es va fer un sorteig per tal d'escollir quatre futbolistes. Els «afortunats» foren el defensa català Miquel Soler i els davanters argentins Biagini, Gabrich i Quinteros.

«Ha estat una sorpresa, sobretot perquè ho han fet fora de la competició, però tant m'és ja que no tenc cap incovenient. Estam nets i per això molt tranquils. A mi m'ha soprès molt perquè ni a l'Argentina ni a Holanda mai no m'havia passat, i més encara en època que no hi ha competició», declarava Gabrich just després de de passar el control.

Per la seva banda, Leo Biagini afirmava que «no és la primera vegada. Estic molt tranquil, encara que això que siguin per sorpresa no sé si és el millor, ja que de vegades per alguna malatia es prenen medicaments. Però bé, no hi ha cap problema ja que no tenim res a ocultar; a més, a mi, no m'ha costat res, en canvi altres companys meus han hagut d'esperar una bona estona per poder orinar».

El metge acreditat pel Consell Superior d'Esports (CSD) per recollir les mostres d'orina fou el doctor Miquel Verger, que en tot moment va estar acompanyat pel cap dels serveis mèdics del Reial Mallorca Joan Roig. «He vengut tot sol per assegurar la confidencialitat plena, ja que a Mallorca som dos els metges "jo i el doctor Roman Palmer" que tenim autorització per realitzar aquests tipus de controls en el futbol. Avui ha estat la primera vegada que es realitzen de forma sorpresa. Fa una setmana el CSD em comunicà que havia de venir fins a Son Bibiloni i sense avisar ningú del club m'he presentat. S'ha fet un sorteig entre la plantilla "cada futbolista apuntava el seu dorsal a un paper" per tal d'escollir quatre jugadors. Els «elegits», Quinteros, Miquel Soler, Gabrich i Biagini, han orinat després de l'entrenament a dos flascons diferents. La veritat és que ha anat tot molt bé i estic molt sorprès per la rapidesa en què tot ha transcorregut, ja que normalment quan es fan aquests controls després dels partits, els jugadors triguen com a mínim dues hores a orinar, i avui en tres quarts d'hora els quatre futbolistes ja estaven llestos. Els flascons els he ficat en una maleta precintada i seran enviats per correu al laboratori del CSD que els analitzarà. En cas de trobar-hi un positiu es notificarà al jugador en qüestió i després es realitzarà la contraanàlisi», explicava el doctor Miquel Verger.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris