muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El millor ciclisme màsters queda citat a Mallorca la setmana que ve

Ahir es va presentar de forma oficial la prova a la Conselleria de Turisme

La II Setmana Internacional Illes Balears de ciclisme màsters reunirà la setmana que ve un elevat grup de corredors, representants de més de 25 països d'Europa. El Trofeu Palmanova-Magaluf, la Copa d'Europa i la Volta a Mallorca són les tres proves que conformen la II Setmana Internacional. Enguany, la Setmana compta amb una important novetat, ja que l'organització ha instaurat un Gran Premi, al qual poden optar tots els ciclistes que s'hagin classificat a les tres proves. Ahir, al protocolari acte de la presentació oficial, acudiren Joana Maria Petrus, directora general d'Esports, Ina Martínez, directora gerent d'Ibatur; Joan Bauzá, tinent de batle i regidor de Turisme i Relacions Institucionals de l'Ajuntament de Palma; Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma; Rafel Escudero, regidor de l'Ajuntament de Calvià; i Llorenç Suau, regidor de l'Ajuntament d'Andratx; a més d'Antoni Vallori, president de la Federació Balear de Ciclisme.

Joana Maria Petrus deixà clar durant la seva intervenció que la Conselleria de Turisme i la Direcció General d'Esports mantindran una política de col·laboració i que se cercaran els «punts de convergència» entre una i altra àrea.

Així mateix, Ina Martínez afirmà que des de la Conselleria de Turisme també es pretén mantenir el binomi entre turisme i esport, sempre i quan sigui rendible a nivell promocional.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris