algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Sanz, defensat pels socis del Madrid

El club blanc va celebrar ahir matí la seva Assemblea General

El president del Reial Madrid, Lorenzo Sanz, presentà ahir matí el futur del conjunt blanc sota el lema «Reial Madrid Projecte Líder XXI» als socis compromissaris que es donaren cita a l'Assemblea del club blanc celebrada al pavelló Raimundo Saporta.

«El futur econòmic del Reial Madrid està assegurat», sentencià Lorenzo Sanz afirmant que gràcies als contractes de televisió el futur econòmic del club està fermat. També va estar rotund davant la idea de convertir el Reial Madrid en Societat Anònima: «Mai no farem del Reial Madrid una Societat Anònima perquè és un club autosuficient per afrontar un equip campió i els problemes de futur».

En relació amb la temporada passada, afirmà que no havia estat de les millors per al conjunt madridista, «pensàvem que teníem més plantilla. No hem estat a l'altura de la circumstàncies». Segons el mandatari blanc, per a aquesta temporada i les pròximes el futur està assegurat perquè hi ha «una de les plantilles més importants d'Europa, amb una mitjana d'edat de 24 o 25 anys, el futur està garantit» però matisà als socis que «s'ha de tenir paciència perquè l'equip funcioni. És fàcil ser madridista el 20 de maig però també quan l'equip perd», afegí.

Sanz va voler comentar a l'Assemblea els problemes sorgits per part de vuit membres de la Junta anterior que van abandonar el club, en un dia en què quatre nous membres han estat ratificats pels compromissaris. «Hem fet el que crèiem que havíem de fer. La meva elecció és per fer un Reial Madrid modern i transparent, amb persones que treballen per al Reial Madrid encara que pel camí quedin amics i coneguts».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris