algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Victòria contundent de Moisés Bernárdez

Joan Sans fou el clar dominador de les dues mànigues disputades de la categoria aleví de 60 cc

És la primera vegada que es disputa una prova sènior del campionat d'Espanya de motocròs (l'any passat se'n disputar una de júnior) i realment no va decebre en absolut el públic assistent, que va ser molt nombrós. A més hi hagué una gran assistència d'autoritats.

El circuït Fora Vila de Muro va ser el testimoni d'una jornada en la qual es disputaren curses de categories totalment separades per edats, la d'alevins, en la qual participaven al·lots que tenien devers 10 anys d'edat i la sènior, que és la categoria més alta d'aquest esport. Els pilots de cadascuna d'aquestes categories varen disputar dues mànigues diferents, la mitjana de les quals era la que donava el nom del guanyador absolut de la prova.

Pel que fa a la categoria d'alevins, les dues mànigues cal destacar la gran actuació del pilot mallorquí Joan Sans Juan, que va guanyar les dues mànigues de la prova amb un domini absolut des de l'inici d'ambdues curses, però al final el pilot que va segon a les dues rondes, Rubén Retuerta, és el que es va adjudicar el triomf absolut en aquest Campionat d'Espanya en la categoria de motos de 60 cc.

Quant a la categoria sènior, primer de tot cal destacar que els pilots mallorquins varen tenir una actuació discreta i l'esperat retorn de José del Barrio va ser bastant gris, ja que es va retirar a ambdues mànigues quan ja es trobava molt despenjat del grup capdavanter; el mallorquí millor qualificat va ser Antoni Sacarés que va arribar en la posició dotzena i ja en el lloc 17è va quedar Gabriel Pons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris