algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Vint encertants s'enduen el fons més milionari de la història

Cobraren 399.060 pessetes en la reunió de més joc de Son Pardo

Vint encertants del quartet s'embutxacaren ahir 399.060 pessetes en el quartet, que comptava amb el fons més milionari de la història del trot balear.

La reunió d'ahir passarà a la història. Des de la primera cursa es notà que els cavallistes arribaren ahir a Son Pardo amb doblers a les butxaques. El fons més milionari "7.273.600 pessetes" de la història va atreure fins a l'hipòdrom més públic de l'habitual, tots disposats a encertar el quartet.

I durant les corregudes prèvies a la vuitena "la del quartet" no es parlava d'altra cosa que no fos la possible combinació guanyadora. A mesura que s'acostava l'hora de l'inici de l'esperada cursa, tothom es creia ja amb la butlleta guanyadora a la butxaca.

La correguda, després que Cristian Crown agafàs per uns instants el cap i la corda, fou dominada per Valiant. El cavall de la quadra Son Vent aguantà perfectament i, fins i tot, es va permetre el luxe de guanyar en certa comoditat. La segona i la tercera posició foren molt més lluitades. Finalment, Bel Avenir es va fer amb el segon lloc, per davant Cristian Crown, malgrat que un i altre aturaren el rellotge amb el mateix temps (1.19.3). El quartet es completà amb Calladeux.

S'ha de destacar també el triomf de Comte de Billeron sobre Cesar de Saint Pol a la setena correguda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris