algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Universitat es perfila com a clau en una renovada Comissió Executiva

El vot de Jaume Sureda pot ser decisiu a l'hora de prendre qualsevol resolució

L'Executiva no és, ni molt manco, una reproducció del Parlament de les Illes Balears, però la Universitat s'ha convertit en la clau de qualsevol decisió que es pugui adoptar. Jaume Sureda no és Maria Antònia Munar, però pot inclinar la balança si es concreten els dos grups que ara just es perfilen. D'una banda, ens trobaríem amb els representants de l'Ajuntament de Palma (Fernando Giménez i Pedro Àlvarez) i els del Consell Superior d'Esports (José Luis Aguado i Eugeni López), mentre que a l'altre costat s'hi trobarien els representants del Govern balear (Joana Maria Petrus i Pablo Rivero) i del Consell de Mallorca (Mateu Sedano i Nicolau Tous). Així, el vot del vicerector Jaume Sureda sembla que serà decisiu en més d'una ocasió.

Ahir, Fernando Giménez, president de l'Executiva, explicà quin va ser el resultat de la Universíada des de distints àmbits de l'organització. Acte seguit, quedà fixat un calendari i un sistema per a la realització d'actius.

I Giménez inicià el repàs del gran èxit que ha suposat la Universíada. Indicà que els participants havien estat 6.024, que es feren 16.867 acreditacions...

Respecte de la liquidació de la Fundació, Giménez assegurà que havia plantejat una programació i un calendari. «En el mes d'octubre es totalitzaran els inventaris, s'intervendran les factures i es comptabilitzaran. Així mateix, es començarà a redactar la memòria, que estam obligats a presentar. En el mes de novembre s'acabarà i es començaran a realitzar els actius... En el mes de gener es practicarà la preceptiva auditoria i es dissoldrà la Fundació», va dir Giménez.

Sobre la liquidació dels actius, Giménez deixà clar que les institucions implicades a la Universíada tindran preferència a l'hora d'adquirir qualsevol dels béns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris