algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

Mario Gómez perd crèdit

El Mallorca mai no utilitzarà el carnet d'un altre entrenador

Mario Gómez varià el disseny fins aleshores habitual del Reial Mallorca a Vallecas. Dues importants novetats tàctiques no serviren, en tot cas, perquè l'equip milloràs la seva imatge i aconseguís el primer triomf a la Lliga. Just el contrari, Mario Gómez perdé una mica més de crèdit a Madrid. En tot cas, el club és ara mateix pendent de la decisió de la Federació Espanyola de Futbol per saber si concedeix la preceptiva llicència a Mario Gómez perquè pugui entrenar a Espanya. Així, Diari de Balears ha pogut saber que si la Federació no dóna el vistiplau a Gómez es produirà un relleu al capdavant de l'equip. En aquest sentit, s'han d'interpretar les paraules d'Antonio Asensio quan afirmà que Gómez compliria el seu contracte amb el Mallorca com un acte de fe i d'absoluta confiança en què el tècnic rebrà l'autorització federativa per poder entrenar. En tot cas, és segur que el Mallorca mai no presentarà la fitxa d'un altre tècnic perquè Gómez dirigeixi l'equip.

A Madrid, Gómez, de sortida alineà dos pivots "Engonga i Carreras" i situà Carlos com a únic davanter, mentre que Ibagaza se situava com a mitja punta. L'expulsió de Siviero en el minut 33 provocà que Carreras es col·locàs com a central, i quedà Engonga com a únic pivot. El següent moviment tàctic es produí vuit minuts després. Nadal entrà al camp per situar-se com a central; Carreras retornà a fer funcions de pivot i el centre del camp es quedà sense Ibagaza, que fou el sacrificat per Gómez.

Ja a la segona part, Gómez va fer un canvi de davanter, ja que donà entrada a Gabrich en substitució de Carlos. Finalment, amb empat en el marcador, el tècnic del Reial Mallorca intentà donar major consistència al centre del camp. Paco Soler entrà al camp en substitució de Djokaj i Carreras se situà a la banda esquerra. Intentà mantenir la possessió de la pilota, però arribà el segon gol dels homes de Juande Ramos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris