algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Joan Oliver Maneu ja no és directiu

Presentà la seva dimissió amb una carta dirigida a Guillem Reynés el 29 de juny passat

Joan Oliver Maneu formalitzà el dia vint-i-nou passat la seva dimissió com a membre de la junta directiva del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva. En una carta manuscrita adreçada a Guillem Reynés, Oliver Maneu agraïa al «sempre ben recordat Bartomeu Beltran», i a l'actual president la confiança dipositada en ell. Entre les raons esgrimides per Oliver Maneu a l'hora de presentar la seva dimissió figuren raons de tipus laboral i «la sensació que el meu paper ja estat complert». Oliver Maneu acabava la seva carta assegurant que sempre duria el club al cor i un sentit «Visca el Mallorca».

En tot cas, Diari de Balears ha pogut saber que la raó final de la dimissió d'Oliver Maneu és el fet de sentir-se inútil en una directiva que just es reuneix un grapat de vegades cada any i que no té cap tipus de poder de decisió. Oliver Maneu decidí no participar més en una directiva d'aquest tipus i presentà així la seva dimissió.

El ja exdirectiu Oliver Maneu s'ha significat sempre dins la directiva del Reial Mallorca com un home molt proper a l'expresident Bartomeu Beltran. En aquest sentit, a la primera reunió que va mantenir la junta directiva a l'Hotel Melià de Mar, just després que Antonio Asensio anunciàs que havia adquirit el Mallorca, Oliver Maneu proposà que la ciutat esportiva de Son Bibiloni fos batejada com a «Bartomeu Beltran».

Poc després, quan el vicepresident Joan Buades acusà Bartomeu Beltran de mantenir una «espiral de despeses», Oliver Maneu es mostrà molt contrariat i en clar desacord amb aquestes manifestacions. Així mateix, Oliver demanà a la junta quin tipus d'espiral de despeses era haver incrementat el patrimoni del club, tant en jugadors com en béns immobles (ciutat esportiva) de forma considerable.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris