algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

GR Bella fou la gran triomfadora del premi Caixa d'Estalvis del Mediterrani

Bonito TR s'imposà clarament en la correguda concertada per a joqueis

J.ROSSELLÓ. MANACOR.
L'egua nòrdica GR Bella s'imposà el passat dissabte al premi CAM disputat a l'hipòdrom municipal de Manacor, que enregistrà una de les millors entrades d'aquest estiu. Ja des del començament, GR Bella se situava al capdavant de la cursa i anà imprimint un fort ritme que fou seguit per Dadesboy, Brunissard de Padd i Cesar de Saint Pol, mentre que Duc de Rieutort era distanciat molt prest.

A mesura que anaven transcorrent els metres de la correguda, el ritme de GR Bella anava augmentant, i a toc de campana el favorit Cesar de Saint Pol va emparellar-se amb ella, i mantingueren una forta pugna ells dos, ja que tant Dadesboy com Brunissar de Padd quedaven endarrerits. Quan faltaven tres-cents metres per a l'arribada, ja es veia que Cesar de Saint Pol ho tendria molt difícil per superar una inspirada Bella GR, que creuà la meta com a guanyadora amb un marge molt petit sobre el segon classificat; els dos marcaren la mateixa marca d'1.17.3, la qual cosa suposa la millor velocitat de l'any a l'hipòdrom municipal de Manacor. Darrere d'ells es col·locaven Faire Valoir i Borgia de Pont.

Pel que fa a la correguda concertada per a joqueis també hi tingué una destacada actuació Bonito TR amb Toni Carreres, que després de rodar al capdavant del grup durant tot el recorregut pogué aguantar bé l'esprint final del favorit Cristian Crown, amb Joan Antoni Riera, qui s'hagué de conformar amb la segona posició amb el mateix crono que el guanyador de 1.19.5. Biniati de Quick i Bandolera a 1.19.7, foren tercer i quart.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris