algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Engonga: «Gómez digué el que tots sentíem»

Els jugadors mallorquinistes, entre la comprensió i la ignorància sobre les declaracions de Gómez

Les paraules pronunciades per Mario Gómez després del partit contra el Molde varen aixecar opinions contemporitzadores entre la plantilla mallorquinista.

Alguns jugadors es mostraren fins i tot d'acord amb la reflexió feta per Gómez, mentre que d'altres afirmaven que les desconeixien. Entre el primer grup es troba Miquel Soler, que abans de començar l'entrenament d'ahir va estar dialogant durant una estona i a soles amb l'entrenador, Mario Gómez.

El jugador va declarar que en aquesta xerrada personal no va tractar el tema de les declaracions de l'entrenador mallorquinista, en què titllava de boludos i pelotudos (traduït per «beneits i torracollons») els jugadors participants en el partit de l'eliminatòria de Lliga de Campions contra el Molde. Segons el jugador català, en aquesta conversa va parlar «de com va ser el partit contra el Molde, de què és allò que hem de millorar».

Sobre les declaracions de Gómez, Soler digué que «no els don gens d'importància. Jo crec que cadascú de nosaltres, dins nostre, pensàvem de la mateixa manera, que hem estat uns beneits per deixar escapar aquesta oportunitat que pot ser única per alguns jugadors i pel Reial Mallorca». El lateral esquerra català afegí que «va ser un moment en què s'està enfurismat per com sortiren les coses. Nosaltres ens poguérem refredar a la dutxa, però ell va haver de comparèixer tot d'una davant la premsa. No don cap importància al tema».

Vicente Engonga es va mostrar en la mateixa línia de Soler i va asseverar que «Gómez digué el que tots sentíem dins el vestuari. Jo també pens el mateix. La cara de beneits i torracollons sí és cert que ens va quedar. Jo crec que el que va dir no va ser amb cap to despectiu»..

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris