cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Erik Brakstad, entrenador del Molde: «Venim a guanyar el Mallorca»

L'expedició del Molde arribà a Palma amb la clara intenció d'eliminar el Mallorca

98740

Erik Brakstad, en arribar a Son Sant Joan.

El rival del Reial Mallorca en l'eliminatòria prèvia de la Lliga de Campions, el Molde de Noruega, aterrà ahir horabaixa a l'aeroport de Son Sant Joan. L'expedició noruega arribà a l'illa amb gairebé una hora de retard i fou rebuda pel cap de relacions externes del Mallorca, Ramón Servalls, qui a més els acompanyà a l'hotel i a les instal·lacions del Poliesportiu Prínceps d'Espanya, on només tres hores després d'arribar a terres mallorquines realitzaren un primer entrenament per anar acostumant-se al clima mediterrani.

L'arribada del Molde estigué acompanyada per la indiferència de la gran majoria de la gent que en aquella hora deambulava o feia feina a l'aeroport palmesà, i despertà la curiositat d'aquells que de cop i volta veuen arribar un grup de persones, gairebé tots amb camisetes blaves. Els jugadors de l'equip noruec viatjaren acompanyats de les seves respectives dones i al·lotes, però tenen ben clar que a Mallorca no han vengut a fer turisme, sinó a intentar donar una sorpresa desagradable als mallorquinistes.

En tot cas, no deixen de ser curioses les diferents formes de programar un viatge com aquest que tenen els distints equips. Ara fa quatre dies, en aquest mateix aeroport aterrava el Reial Madrid, i això fou motiu per a l'adopció de mesures especials de seguretat. En aquella ocasió l'antiga terminal A fou habilitada específicament per rebre el conjunt blanc, el qual féu acte d'aparició impecablement uniformat, la majoria d'integrants aferrats als seus telèfons movils, amb petits necessers personals i gairebé tots amb les cares serioses.

Per la seva banda, el Molde arribà de la forma més discreta possible, únicament diferenciats de la resta de persones per unes camisetes blaves de l'equip, que combinaven amb tot tipus de calçons, des d'uns pantalons xinesos fins als esportius, passant per les tradicionals bermudes, i gairebé tots calçaven unes estiuenques sandàlies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris