muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

«Mariette», líder provisional

El «Buena Esperanza» va ser el guanyador de la regata llarga en temps real

L'antigor va tornar a navegar ahir per les aigües de Palma. Tot i el mal temps, que amenaçava de ploure, les embarcacions participants del Trofeu Almirant Comte de Barcelona, que es disputarà a la badia de Palma fins diumenge dia 22, van realitzar ahir sense problemes la segona etapa d'aquesta quinzena edició.

Les embarcacions de la categoria Època i Clàssica, així com els vaixells construïts segons «L'Esperit de tradició» o els anomenats «Històrics», van sortir de la badia de Palma a primera hora de l'horabaixa. Davant d'ells tenien les 25'7 milles de recorregut de les quals consta la regata llarga.

Amb l'estat de la mar, maror, les curioses embarcacions van desplegar les seves «vetustes» veles i, empeses per un vent que bufava amb onze nusos d'intensitat, van lluitar pels primers llocs de la classificació durant tot el recorregut, que va finalitzar prop de l'Escollera de Palma, després de passar per Balisa Punta Aranol, Illa del Sech i Boia Cala Gamba.

El guanyador, en temps real, de la regata llarga, va ser el Buena Esperanza, de l'espanyol Joaquim Gabarro, seguit del vaixell alemany Sarah, de L.E. Boettcher i Young Larry del també britànic Richard Cariture. Els vaixells de la categoria «L'Esperit de la Tradició», així com els «Històrics» no tenen opció a premi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris