algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El Ciutat de Palma arranca avui

Set jornades de ciclisme durant agost i setembre a Son Moix

Avui vespre, a les 20.30 hores, arranca la III Challenge Ciutat de Palma de ciclisme en pista, organitzada per la Societat Esportiva Illes Balears i comptant amb la coordinació de David Monserrat, tècnic de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

La presentació es realitzà a l'Institut Municipal d'Esports, en el Palau d'Esports de Son Moix. Miquel Adrover, més conegut en el món del ciclisme illencs com «Botijo», excorredor i president del club organitzador, presentà la nova Challenge, en presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Gaspar Oliver, i del president de la federació autonòmica, Toni Vallori.

La III Challenge Ciutat de Palma consta de set reunions en el velòdrom de Son Moix: 19, 22, 26, 29 i 31 d'agost, més 7 i 14 de setembre. Totes les jornades, excepte els dos diumenges, començaran a les 20.30 hores. I les dues dominicals a les 18 hores. Els premis de la general seran de 350.000 pessetes, a repartir entre les categories elit i sub-23, júnior i cadet. En la categoria senior estàn previst en premis en metàl·lic 175.000 pessetes i d'elles 40.000 per al vencedor absolut.

L'organització ha introduït canvis importants i la Challenge no serà només per als especialistes de la puntuació i eliminació. També hi haurà curses de persecució, 500 metres amb sortida parada, entre altres. Així es continua la programació de la temporada passada, elaborada pel seleccionador Toni Cerdà que ajuda a fer desaparèixer la monotonia d'altres challenges disputades. Aquestes curses serviran als ciclistes illencs per anar ben preparats als campionats estatals elit i cadet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris