algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Paco Olmos: «Hem d'equilibrar joc interior i exterior»

L'entrenador extreu les conclusions del primer partit de pretemporada del Bàsquet Inca

El Bàsquet Inca continua amb els seus entrenaments després del seu primer partit a aquesta pretemporada, el passat diumenge, contra una selecció de jugadors mallorquins de segona divisió. Aquest partit fou com un entrenament més per al màxim responsable tècnic del Bàsquet Inca, Paco Olmos, com ho demostra que el mateix dematí del partit també treballassin com si fos un dia normal.

Malgrat que l'entitat del rival no permet extreure gaires conclusions, el ben cert és que el partit serví perquè els jugadors sortissin de la monotonia dels entrenaments diaris i perquè juguassin tots plegats per primera vegada. Els homes exteriors del Bàsquet Inca foren els grans protagonistes del partit, amb 14 triples convertits, i quatre homes per damunt dels 10 punts.

Per Paco Olmos, el més positiu del test fou l'actuació d'aquests jugadors exteriors, «pel gran encert que tinguérem al llançament de tres punts, cosa que demostra que aquesta temporada tindrem un gran llançament exterior, ja que tots els nostres homes de fora tenen un gran llançament». Paco Olmos destacà, a més de l'encert exterior, que dins l'equip «no hi hagué cap tipus d'egoisme».

L'entrenador valencià també pogué veure alguns aspectes que s'han de millorar, com «la nostra defensa i el rebot, i, sobretot, l'equilibri entre joc interior i exterior, ja que hem de donar més protagonisme als nostres jugadors interiors, i ells també han de jugar més per dins, i no tan allunyats de la cistella».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris