algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

El vídeo donà com a guanyador Duc de Riutort en el premi SYP

Cristina Velasco, amb Detroit Hanocer, fou la guanyadora en Dames

Una setmana més, l'ambient al Municipal de Manacor, la nit del dissabte, va ser excel·lent, amb una bona assistència de públic i espectacle a la pista de competició. La prova més rellevant del vespre era el premi Supermercats SYP, que reunia dotze importants de categoria preestel·lar. La correguda la va dominar inicialment Another Mother, que durant gran part del recorregut va marcar el seu ritme, però a mesura que transcorrien els metres, ja es veia que no podria amb la superioritat d'alguns rivals. Aquest és el cas de Miss Princess i Duc de Riutort, que una vegada que la varen haver superada, disputaren una emocionant recta final, ja que creuaren a la mateixa vegada la línia de meta. Es va donar com a guanyador el cavall de la quadra de Mistero, Duc de Riutort, després d'haver observat el vídeo, si bé els registres foren idèntics per als dos primers amb 1.20.

A la correguda del quartet especial, la victòria es va resoldre en un emocionant esprint en el qual Tolino Kurde superava per la mínima Aldaniti quan ja semblava que aquesta havia de guanyar. Una mostra d'així com fou d'ajustada l'arribada és que els tres primers classificats marcaren el mateix registre de 1.22.5. On no fallà el favorit fou a la concertada per a Dames, ja que Detroit Hanover (1.22.9), menat per Cristina Velasco, dominava i guanyava sense gaires problemes aquesta prova especial, encara que als darrers metres, Biniati de Quick (1.22), amb Barbara Amengual, intentà sorprendre el guanyador.

I pel que fa a la correguda estel·lar, Faire Valoir superava a l'esprint final un sorprenent Balam du Karabag, que després de moltes setmanes sense col·locar-se, aconseguia una meritòria segona plaça rodant a 1.22. Coup de Foudre i Calin d'Abril foren tercer i quart respectivament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris