nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Núñez serà traslladat a Barcelona

El president blaugrana sols serà operat si el tractament no va bé

El president del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, romandrà fins la setmana que ve a l'espaiosa habitació de la vuitena planta de la Clínica Rotger, on continuaran aplicant-li el mateix tractament fins que un avió ambulància el desplaci a un hospital de Barcelona, on serà operat si és necessari.

Així ho va anunciar ahir el traumatòleg Josep Borrell, cap dels serveis mèdics del FC Barcelona, a primera hora de l'horabaixa: «una vegada revisat l'historial mèdic del senyor Nuñez es confirma el diagnòstic inicial i s'està d'acord amb el tractament iniciat a la Clínica Rotger», va explicar el doctor Borrell, qui va afegir que «dilluns o dimarts el president Núñez serà traslladat, per raons familiars, a un hospital de Barcelona, on li continuarem aplicant el tractament conegut com a tracció mecànica i, segons l'evolució, es conclourà si ha de ser intervengut quirúrgicament o no».

El doctor Borrell, que ahir mateix va desplaçar-se a Palma per supervisar personalment el tractament aplicat al president blaugrana, va mostrar-se optimista amb la millora que havia experimentat Josep Lluís Núñez, que pateix fractura de pelvis a conseqüència d'una caiguda que tingué dilluns a les escales de l'hotel Formentor on estiueja. Segons l'informe mèdic, «la tracció mecànica aplicada havia aconseguit reduir la luxació del cap femoral fins a la seva situació anatòmica».

Val a dir que la paraula del doctor Borrell va ser determinant a l'hora de decidir el tractament a seguir, ja que, en un principi els metges mallorquins havien anunciat que Josep Lluís Núñez seria operat en uns dies.

El mateix director mèdic de la Clínica Rotger, Fernando Rotger, havia dit el dematí que «s'ha de procedir en uns dies a la col·locació d'una pròtesi total de maluc que li possibilitarà la deambulació, sense càrrega, en unes dues setmanes, per iniciar immediatament la rehabilitació que en quatre mesos li permetrà tornar dur una vida normal».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris