algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Carreras: «Estic indignat, no han demostrat que estigui lesionat»

Luis Merino, procedent del Gijón, serà el substitut del jugador castellà

Alberto Carreras està indignat amb la directiva del Bàsquet Inca per la seva sortida del club, que es produí a darrera hora del dimarts. Segons el jugador castellà, «estic indignat perquè no han demostrat que estigui lesionat, ja què el doctor Alba, amb una simple exploració, ja ha vist que m'hauria de fer una artroscòpia i estar tres mesos de baixa».

Carreras creu que aquestes proves mèdiques haurien d'haver-se complementat amb una ressonància magnètica: «Segons els metges que m'operaren, és impossible que amb una exploració em veiessin restes meniscals, perquè això només es pot comprovar amb una ressonància, però el club no l'ha volguda fer. A més, no podria ni córrer, i jo he estat entrenant quatre dies, fins i tot fent el Test de Cooper».

La causa per la qual el club no volgué practicar l'artroscòpia a Carreras és una incògnita pel jugador, «ja que, si som un jugador important per l'entrenador, com em digueren dper venir aquí, les 80.000 pessetes que val la ressonància no haurien estat impediment», alhora que afegeix que «si es fa la prova i diu que encara estic lesionat, no hi ha cap problema, i no m'han de treure sinó que me'n vaig jo».

Alberto Carreras, avui a les 8 del dematí, es fa a Valladolid la ressonància que a Inca no li han volgut fer: «Si apareix la lesió, em faré l'astroscòpia i veuré que ells tenien raó. Si no hi ha lesió, passaré el tema als meus missers per aclarir la qüestió, ja que m'han acomiadat perquè creuen que estic lesionat, però no perquè això estigui comprovat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris