algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Núñez, ingressat amb rotura de pelvis

El president blaugrana patí una caiguda fortuïta a l'hotel Formentor

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Lluís Núñez, que es troba de vacances a Mallorca, patí ahir una caiguda fortuïta davallant unes escales de l'Hotel Formentor, on el màxim dirigent de l'entitat blaugrana ha vengut estiuejant els darrers anys. Núñez fou ràpidament traslladat amb una ambulància no medicalitzada fins a la Clínica Rotger, on arribà a les 18'10 hores.

Immediatament, el president del Barça es posà en mans dels doctors Rotger i Espinar i li fou practicada una radiografia de placa convencional. El president arribà a la clínica palmesana fent ostensibles mostres de dolor, però en cap moment no perdé el coneixement.

A les 19'30 hores, el Doctor Gonzalo Mateos, gerent de la clínica Rotger, convocà als mitjans de premsa a la vuitena planta de l'hospital, on els doctors Rotger i Espinar feren públic el primer diagnòstic. «Josep Lluís Núñez ha patit una caiguda fortuïta fruit de la qual s'ha fracturat la pelvis de la cama esquerra, la qual cosa ens ha recomenat el seu ingrés. El seu estat general és bo, però el pronòstic és reservat, a l'espera d'uns nous estudis que li practicarem en les properes hores i de l'evolució del pacient.

Actualment, el president del Barcelona està sent tractat amb calmants i amb una tracció mecànica "que és un mecanisme de reducció de la fractura"», comentà el Doctor Rotger. Per la seva banda, el Doctor Espinar, del servei de traumatologia, afegí que existeixen moltes possibilitats de practicar-li una intervenció quirúrgica, però tot dependrà dels resultats de les noves proves que es practiquin a Núñez. Avui matí, entre les 12 i les 12'30 hores, els doctors faran públic un nou diagnòstic on es podrà concretar amb més certesa la lesió del president blaugrana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris