cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Aconsellen Leo Biagini que s'operi

El jugador hispanoargentí serà sotmès avui a una nova exploració

La principal preocupació de Mario Gómez amb vista a l'eliminatòria europea continua sent la recuperació de Leo Biagini per a la davantera, qui continua arrossegant molèsties púbiques. El doctor Alba diagnosticà en principi una osteopatia de pubis i opinà que «seria aconsellable una intervenció quirúrgica», però tant el tècnic argentí com el mateix jugador són partidaris d'exhaurir totes les opcions i esperar el resultat de les anàlisis definitives que se li practicaran avui. Després d'aquesta anàlisi se sabrà amb certesa la gravetat de la lesió i si serà necessari operar el jugador o no. En cas d'intervenció quirúrgica, el jugador es podria recuperar completament en 8 o 12 setmanes, segons pronosticà el doctor Alba. Ahir el jugador fou sotmès a un TAC per definir un poc millor la seva lesió.

Després de gaudir de dos dies de descans el Reial Mallorca reprengué la feina de pretemporada i ahir tornà a les instal·lacions de Son Bibiloni per dur a terme una doble sessió d'entrenaments. El partit d'anada de la tercera eliminatòria de la fase prèvia, que es disputarà el dia onze d'aquest mes, està cada vegada més a prop i Mario Gómez vol que els seus jugadors arribin a aquesta fita en l'estat físic més òptim possible.

A la sessió preparatòria matinal, que durà gairebé dues hores, predominà el treball físic, mentre que per l'horabaixa, després dels pertinents estiraments, la plantilla disputà uns partidets de futbol 7.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris