cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Son Hugo, tot i estar en condicions, no s'obrirà al públic fins setembre

Ja s'han desmuntat els elements propis d'una instal·lació d'alta competició

«Amb aquesta Universíada, Palma haurà aconseguit coses que abans no tenia i que serviran a tots els mallorquins en un futur», digué Primo de Nebiolo un cop acabada la Universíada de Palma 99. No obstant això, de moment la realitat no és aquesta ja que els mallorquins encara no hem pogut gaudir de les tres instal·lacions que es construïren noves per a aquest esdeveniment: l'estadi de Son Moix, les piscines de Son Hugo i el poliesportiu de la UIB.

No obstant això, sembla que aviat podrem utilitzar aquestes «instal·lacions de primeríssim ordre», com les qualificà Joan Antoni Samaranch en el seu moment. Son Moix estarà a punt per al partit de tornada del Mallorca a l'eliminatòria europea i la resta, dia u de setembre.

Segons reconegué el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Gaspar Oliver, en unes declaracions a Televisió Espanyola de Balears: «un mes abans de la Universíada, Son Hugo ja estava a punt. La selecció espanyola de waterpolo hi jugà un amistós i, a més, s'hi disputà un campionat nacional de natació. El que es fa ara, però, és que tots els instruments que s'havien instal·lat en aquest poliesportiu per a l'alta competició s'estan traient per adaptar les piscines al públic en general» i afegí que «ara ja només queden petits retocs de perfeccionament, però l'empresa constructora no vol que ningú empri la piscina mentre els obrers treballen».

Els trampolins que s'usaren a la competició i les grades exteriors amb capacitat per a cinc mil persones, són alguns dels elements als quals feia referència Gaspar Oliver.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris