algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Comença la Copa del Rei de Vela

El fort vent i la mar aixecada, grans protagonistes de la primera jornada de la Copa

83616

La regata ja ha començat.

T. M.

L'italià Cippa Lippa 5 i l'espanyol Ciudad de Melilla encapçalen les classificacions de la XVIII Copa del Rei de vela, després de la disputa de les dues primeres regates, de 10 i 15'8 milles nàutiques de recorregut, respectivament.

La Copa del Rei començà ahir a la badia de Palma amb fort vent, fins a 20 nusos, que aixecaren molt la mar. Tant la sortida del grup A com la del B es varen desenvolupar sense problemes per al comitè, donades les dues com a vàlides a la primera, encara que no varen estar exemptes d'accidents de certa gravetat, com el que varen patir el Rats on Fire, que en un compromís estribor-babord amb La Casera, sortí molt mal parat, amb un forat a la proa que l'obligà a tornar a port.

El Vela Valenciana de Pedro Campos, un dels grans favorits, patí un abordatge del Highland Fling quan tenia grans opcions d'acabar en les primeres posicions. Mentrestant, el Freixenet trencà el carril per on s'hissa la vela de proa.

La veritat és que ahir els favorits no varen tenir el seu dia. De fet, la jornada no era gens bona per a aquests i varen veure sorpresos per les embarcacions de menor eslora, com el Cippa Lippa 5, patronejat per Guido Paolo Gamucci, i el Winterthur, de Lorenzo Bressani, en el Grup A.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris