cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

El Mallorca exhaureix els darrers dies a Kössen

Gómez donà l'horabaixa lliure que fou aprofitada per alguns per veure in situ l'Open de Kitzbuehel

88710

Els massatges són essencials per a que els jugadors recuperin el cansanci acumulat durant els entrenaments.

JOAN TORRES.

A punt de complir dues setmanes de concentració, el Reial Mallorca està exhaurint les darres hores a Kössen (Austria). Ahir la plantilla de Mario Gómez gaudí després de molts de dies de feina i de dur entrenaments, d'una horabaixa de descans.

Son ja tretze dies d'entrenament en doble torn, i fins i tot de triple torn,. Quasi dues setmanes de gimnàs, de corregudes pels voltants de l'hotel de concentració, i de tres partits amistosos saldats amb un empat, una victòria i una derrota. I després de tot això va venir el descans.

Mario Gómez decidí baixà el ritme i concedí ahir el segon mig dia lliure a l'equip des de que el passat 20 de juliol arribaren a Kössen. Poques són les alternatives que tenen els jugadors del Reial Mallorca quan tenen unes hores de relaxació. La primera, i generalment la més seguida, descansar dins el mateix hotel i intentar recupera un cos literlament destroçat per l'esforç realitzat. Un altre, la qual només va ser secundada per el técnic Mario Gómez i alguns dels seus auxiliars, viatjar a Salzburg per realitzar compres. I la darrera poc habitual i gens esperada, que era la de desplçar-se fins a Kitzbuehel, localitat propera a kössen, on es disputaven les semifinals de l'Open d'aquesta ciutat austríaca. Paco Soler, Miquel Soler, Carreras, Olaizola, Armando, Paco Sanz, Pep Lluís Martí, Siviero i David Castedo, acompanys pel cap de premsa Joan Frontera, el delegat de l'equip, Damià Amer, i el massatgista Joan Antoni Martorell, pogueren presenciar in situ com els tennistes espanyols Albert Costa i Fernando Vicente superaven les semifinals i arribaven a la final.

Però el descans d'ahir horabaixa tendrà continuació avui matí, ja que no serà fins l'horabaixa quan els jugadors tornaran a posar-se de curt. En aquest cas serà per jugar el darrer compromís amistós per terres autríaques. Serà un triangular de 40 minuts cada partit amb el FC Tirol Innsbruck i el TSV 1860 Munich.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris