algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Sastre, feliç amb el seu nou equip

El mallorquí, optimista per les seves possibilitats de jugar al Cadis

Rafel Sastre, un jove futbolista mallorquí que complirà 24 anys el mes de novembre, va viatjar fa prop d'un mes a Cadis per integrar-se a la plantilla que aquest any dirigirà Jesús «Chico» Linares, el seu anterior tècnic en el filial mallorquí. Rafel es mostra optimista respecte de les seves opcions de ser titular, tot i que sap que, el fet que «Chico» Linares ja el conegui, «no significa que tengui més possibilitats de jugar, a la inversa, segur que em demanarà més feina que a la resta per demostrar que valia la pena que em cridassin».

Tot i això, el jugador confessà que «estic molt agraït a Linares perquè hagi confiat en mi, perquè la veritat és que no tenia massa opcions per aquesta temporada» i va explicar que «ja se sabia que me n'aniria del Mallorca B». Segons Rafel, «primer havia d'anar a l'Albacete, però en el darrer moment es van trencar les negociacions i em van dir que no comptaven amb mi. Per sort, quasi en el mateix moment em va trucar el Cadis i em va dir que havia de decidir en un dia si volia fitxar pel club gadità o no», va explicar.

Tot i les presses, Rafel va comentar que «jo ja estava disposat a anar-me'n perquè, a Mallorca, o jugues amb l'equip vermellenc o jugues a Tercera» i es referí a la paradoxa que el seu germà petit sortís abans que ell de l'Illa: «És bastant graciós, perquè ell ja fa uns anys que juga amb el Barcelona i jo és la primera vegada que provo sort a la Península, però el futbol ara és així».

Pel que fa al seu nou equip, el jove jugador va mostrar-se animat perquè les coses li havien anat molt bé. «Em pensava que seria més difícil adapatar-me a un lloc nou, però no he tingut cap problema i em trob molt bé». Tot i això, Rafel no oblida la seva llar i va interessar-se per com s'havia desenvolupat la Universíada i la situació del seu anterior equip, el Mallorca B.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris