cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

No hi ha descans a Son Moix, la feina continua

La gespa s'està recol·locant, mentre que les taquilles i la sala de premsa estan acabades

92496

Aquest cap de setmana s'acabarà de col·locar-se la nova gespa.

S. A.

Les obres s'acceleren a marxes forçades a l'estadi de Son Moix. La futura seu del Reial Mallorca necessita estar en les millors condicions abans del pròxim 25 d'agost, dia en què l'equip de Mario Gómez trepitjarà la gespa per disputar el partit de tornada de la fase prèvia de la Lliga de Campions.

I és precisament la gespa de l'estadi la que ja s'ha començat a recol·locar. El terreny de joc és la màxima preocupació de la comissió tècnica de la UEFA que supervisa les instal·lacions esportives, i conseqüentment, és el principal maldecap del Reial Mallorca. Ja han passat quasi tres setmanes des de que acabà la Universíada i el terreny de joc de l'estadi de Son Moix ha estat totalment aixecat, i s'ha canviat de nou tota l'herba que el cobria. S'espera que la gespa quedi ja totalment instal·lada abans d'una setmana. Cal esmentar que aquesta obra té un cost aproximat de 87 milions de pessetes, a càrrec del Mallorca.

Noves reformes com la construcció de taquilles, la col·locació de noves tanques de seguretat a la graderia, com també les obres a la sala de premsa i a les cabines on els mitjans de comunicació desenvoluparan la seva tasca estan pràcticament acabades. Aquestes reformes varen ser part dels condicionants que posà la UEFA en la seva darrera visita a Son Moix, en què va poder comprovar que l'estadi no estava acabat i, per tant, no estava acondiciat per acollir partits de la màxima competició continental de futbol.

Dia i nit Son Moix està en obres, i els operaris que hi fan feina, en marxa. No hi ha descans, no hi ha temps per a la relaxació i un estadi que havia d'estar acabat fa mesos encara no ho està. El mateix Antonio Asensio, propietari del Reial Mallorca, obligà a reunir-se amb al batle de Palma i la constructora (FCC) per tal d'agilitar les obres, després que ni l'empresa ni la constructora complissin amb el conveni firmat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris