algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Es complica el fitxatge de Miquel Àngel Nadal

L'alta fitxa del jugador i les pretensions del FC Barcelona, obstacles pel club

96266

Miquel Àngel Nadal en una imatge d'un entrenament amb el Barça.

El Reial Mallorca està interessat a fer-se amb els serveis del jugador manacorí del FC Barcelona, Miquel Àngel Nadal; però no a qualsevol preu. El defensa mallorquí vol sortir del Barça, ja que ha estat descartat per Louis van Gaal i la seva situació s'ha fet una mica insostenible. Ja fa uns dies, Nadal va declarar que el millor per ell «era anar-se'n del Barcelona». Però el seu club d'origen no vol desfer-se del futbolista si no és per una suma de doblers interessant. Núñez ha taxat la llibertat de Nadal en 300 milions de pessetes, una quantitat que depèn, emperò, del club que vulgui fitxar el mallorquí. Sembla que el Barcelona ha fixat diferents preus pel jugador segons si el club és el Reial Madrid, l'Espanyol o el Mallorca d'una banda, i la resta de clubs, de l'altra.

D'aquesta manera, el Reial Mallorca no vol pagar més de 250 quilos per aquest futbolista, tenint en compte que ja és un veterà que es passà tota la temporada passada pràcticament en blanc. Però en el cas que els dos clubs arribin a un acord, molt complicat altrament, el Reial Mallorca es trobaria amb un altre problema: l'alta fitxa de Nadal en el Barça i que sembla que no està disposat a rebaixar.

El defensa cobra actualment uns 200 milions de pessetes per temporada, una quantitat quasi prohibitiva pel club illenc. De qualsevol manera, s'està manejant la possibilitat de pagar la fitxa de Nadal entre els dos clubs, tal com succeeix de vegades amb els jugadors cedits. Tot això fa que Nadal estigui ara mateix més lluny que a prop de l'òrbita mallorquinista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris