cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Cesar de Saint Pol es va passejar guanyant l'especial internacionals

Coolman, gran rival del francès, es conformà amb la tercera plaça

L'atenció a la reunió de divendres vespre a Son Pardo se centrava pràcticament en la setena i darrera correguda del programa: un interessant especial per a internacionals.

El francès Cesar de Saint Pol i l'americà Coolman s'enfrontaven en aquesta prova; un duel tan esperat com atractiu però que al final va decebre els pocs aficionats presents a l'hipòdrom palmesà. Des dels primers metres de la cursa, Coolman perdia molt de terreny perquè era distanciat, cosa que donà als seus rivals un bon avantatge que va ser finalment insalvable. Allunyat Coolman, tot el camí era obert per a l'altre gran favorit, Cesar de Saint Pol, que amb unes darrers metres plens de força s'imposava amb una gran facilitat amb un registre d'1.16.1 sobre 1.600 metres. En segon lloc arribà el també producte gal Comte de Billeron, amb una marca d'1.17, i tercer era finalment Coolman, amb 1.17.4.

A part de la prova estrella de la jornada, la reservada per als joqueis amateurs també presentava un cartell atractiu. Els francesos Coup de Foudre i Best For Fun lluitaren per la victòria final, la que va anar a parar a les vitrines del primer, menat per Andreu Oliva, amb un crono d'1.20.8, mentre que M. Portell, amb Best For Fun, era segon registrant 1.21.0; amb un gran final arribava tercer Bob de Chassant amb H. Rigo a les seves regnes, que assolia un temps d' 1.21.1.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris