nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Manolo Sainz «L'etapa d'avui és molt important pel meu equip»

Els equips espanyols confien en els seus homes a la contra rellotge d'avui

A la jornada d'ahir es produïren un seguit de reaccions i declaracions per part dels diferents protagonistes de la ronda gal·la. Així Manolo Sainz diguè «És prest per fer cap balanç. La contra rellotge de Futuroscope és molt important per al meu equip. Intentarem guanyar i al mateix temps assegurar la classificació per equips. No tenim més remei que sortir a disputar-la a tota, amb Olano i Santos González. En aquests moments no pensam en el podi, tot i això ens agradaria obtenir diploma, cinquè o sisè. Conec el recorregut i és bastant més senzill que a l'ocasió anterior, la crono de Metz. És bo pels corredors que mouen grans desenvolupaments, ja que pràcticament només hi ha un gir perillós. Els meus favorits pel triomf són Olano, Zulle, Armstrong i Hamilton».

Per una altra banda el director de l'equip Kelme afirmà: «Difícil peró no impossible. El segon lloc el tenim molt complicat (1:13 minuts sobre Zulle), però el tercer no s'ha d'escapar (4:15 sobre Dufaux que és quart). Tenc plena comfiança amb Fernando. Li pot sortir la contra rellotge de la seva vida com em va ocórrer a mi a la Volta 96 quan vaig posar un fil d'or guanyant la crono de Jerez».

Per la seva banda el líder del Tour de França el nord-americà, Lance Armstrong afirmà: «un dia més. He complert el meu objectiu que no era altre que superar la jornada sense incidents. Em queden dues etapes i, tot i la diferència he d'anar alerta. No ha d'ocórrer res, és a dir, el primer lloc ha de ser per mi, tot i que mai no se sap. L'emoció està per darrere, ja que Zulle és bastant millor que Escartín i la diferència no és molta. A l'espanyol li pot sortir la contra rellotge de la seva vida a una modalitat que no és la seva especialitat.

Al contrari que a la contra rellotge individual de Metz, a la vuitena etapa, no tenc la necesitat d'arriscar i com que no som egoista anirè cap al més fàcil, a dosificar la renda que tenc. A les declaracions també sorgí el director de l'equip Banesto, l'espanyol Eusebio Unzue, que diguè: «Il·lusionats amb el final. Tenim una magnífica ocasió a la contra rellotge individual de Futuroscope per acabar amb una bona cloenda a un magnífic Tour. Esper que Zulle tingui la sort que li ha faltat per arribar al segon lloc en el podi i al mateix temps la victòria d'etapa que ens dóna l'esquena».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris