algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

On és el camp del Son Ferrer?

Els veïns es queixen de no gaudir d'una zona adequada per practicar el futbol

Els joves de Son Ferrer que volen practicar el futbol continuen sense la possibilitat de fer-ho en un camp propi. Fa més d'un any que l'Ajuntament els va prometre que construirien un camp de futbol que l'equip del poble podria inagurar la temporada 1999/2000. Les obres varen començar dia 8 de juny, cinc dies abans de les eleccions, i, fins i tot, la batlessa de Calvià, Margarita Nàjera, va anar a visitar el nou projecte. Un fet que va alegrar els prop de 7.800 habitants d'aquest municipi (on Nájera va ser la més votada) que ja celebraven el seu nou camp fins que, dies després de les eleccions del 13 de juny, van adonar-se que les obres estaven en un punt mort.

Aquest diari va intentar aclarir quina era la causa d'aquesta paralització, però tant a l'Ajuntament com al poliesportiu de Calvià ens van informar que els responsables d'aquest tema eren de vacances. Mentrestant, però, els al·lots de Son Ferrer s'han de desplaçar a Calvià per poder jugar a futbol en condicions, un fet que perjudica principalment el Club de Futbol de Son Ferrer, de Segona Regional, la directiva del qual havia fet una despesa econòmica important (prop d'un milió de pessetes) per aconseguir una plantilla de qualitat que optàs a l'ascens de categoria.

No obstant això, l'esforça econòmic haurà estat en va ja que el Club de Futbol de Son Ferrer, que competeix en sis categories, començarà aquest mes d'agost la temporada sense gaudir d'un camp propi i, a causa d'això, els tornarà assejar novament el perill de desaparèixer, ja que cada vegada són menys els al·lots i els socis que volen desplaçar-se per gauidir d'aquest esport i la directiva admet que no podrà costejar indefinidament les despeses d'un club de futbol sense quasi subvencions. El poble de Son Ferrer ha denunciat aquesta marginació política diverses vegades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris