cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Nadal descarta fitxar pel Mallorca

Assegura que el club vermellenc no li pot pagar la seva elevada fitxa

El futbolista mallorquí Miquel Àngel Nadal va declarar ahir que veu molt difícil abandonar el Futbol Club Barcelona aquesta temporada. El defensa manacorí veu complicat sortir del Barça perquè, actualment, no existeix cap equip disposat a pagar la seva clàusula de rescissió ni l'elevada fitxa del futbolista.

Nadal, que es presentà davant els periodistes amb una camiseta que duia una significativa llegenda: «qualsevol cosa és possible», explicà que hi ha tres aspectes que influeixen en el seu hipotètic traspàs: «l'econòmic, l'esportiu i el familiar», i que en aquests moments no es donen les «condicions idònies» perquè es pugui dur a terme un traspàs.

El jugador desitja abandonar el Barcelona, però no a qualsevol preu, per la qual cosa es va reunir dimarts passat amb el president del club, Josep Lluís Núñez, «qui va prometre que m'ajudaria», comentà el mallorquí. Miquel Àngel Nadal explicà que la solució que, en un principi, li donà el Barcelona no fa factible que se'n pugui anar. Així mateix, també entén que malgrat que el club vulgui treure el màxim rendiment al seu traspàs, ha de rebaixar les seves pretensions.

El defensa barcelonista tampoc no està disposat a anar-se'n cobrant menys doblers en un altre equip. Per això, va qualificar el seu possible fitxatge pel Reial Mallorca, el seu equip de tota la vida, com «una opció sentimental», ja que el club mallorquí no es pot fer càrrec de la fitxa del manacorí, per ser massa elevada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris