cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Resistència, velocitat i orientació

Arriba l'espectacle del Raid Beedeater Adventure de motos aquàtiques

L'espectacle està assegurat. El Raid Beefeater Adventure de motos aquàtiques està cada vegada més a prop, la mar ja està preparada i els millors pilots d'Espanya a punt. Deu dels millors pilots que participen en el Campionat d'Espanya seran seleccionats per participar en aquesta Raid que començarà el pròxim 9 d'agost a Marbella i que arribarà a Mallorca el dia 16, després d'haver passat per Eivissa i Formentera.

Aquests deu pilots, recorreran en total una distància de 1000 milles nàutiques, uns 1852 quilòmetres, unint Marbella i Mallorca. Un raid, és una competició que requereix molta de resistència, concentració, velocitat, orientació i bona organització. No només és el pilot el que ha de passar unes mesures de seguretat referents a la moto i a l'equipament, com el casc homologat, neoprens, guants, guardapits, telèfons mòbils i assegurances, sinó que l'organització de l'esdeveniment s'enfronta a proves de qualificació constants. Toto això per afrontar etapes de fins a set hores de competició i fins 170 milles de recorregut.

Una vegada a l'aigua, el pilot ha de localitzar una sèrie de controls de passada, on segellar la seva fitxa de cursa i confirmar la seva trajectòria per al recorregut indicat en el briefing el dia anterior. Per això només té les indicacions donades en l'esmentada reunió de pilots i un mapa ben estudiat i copiat o dibuixat sobre la seva moto. El vencedor és aquell pilot que inverteix menys temps des del punt de partida a la meta (nou etapes diferents en total), ja que es tracta de proves de nonstop, llevat de neutralitzacions per respostatge. Els pilots competeixen en dues categories: 785 cc i 1.200 cc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris