cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

L'Inca cerca un «crack»

L'equip de la Lliga LEB està negociant amb una estrella europea comunitària

El Bàsquet Inca tancarà entre avui i demà el fitxatge del seu primer jugador estranger. Aquest jugador ocuparà la posició d'aler-pivot, però tindrà un bon tir exterior. Es tracta d'un jugador que serà l'estrella de la Lliga LEB.

I, en contra del que es podia esperar, no serà americà, sinó europeu, no comunitari, i que ha disputat amb el seu equip bastants partits de Lliga Europea, amb una acceptable mitjana de punts. I, a més, és internacional amb la seva selecció. Té una alta cotització, i el club inquer, per això, no vol que el nom del jugador transcendeixi, però afirmen que serà «una bomba».

Aquest fitxatge té l'inconvenient que, en cas de firmar, inclouria en el seu contracte una clàusula per la qual, en qualsevol moment de la temporada, si un equip de superior categoria al Bàsquet Inca el volgués fitxar, el jugador indemnitzaria el club mallorquí i se n'aniria.

Si les negociacions arriben a bon port, aquest fitxatge es tancarà entre avui i demà. Aleshores, cercaran l'altre estranger de l'equip, un pivot. Per aquesta posició, els agents estan oferint a l'Inca diferents jugadors, com Soterio Ramírez o Brandon Bradley, però Paco Olmos i la directiva del Bàsquet Inca continua visionant més i més vídeos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris