algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Boicot de la premsa a Van Gaal

El tècnic prohibí l'entrada dels periodistes al primer entrenament

La nova «política mediàtica» de l'entrenador del FC Barcelona, Louis van Gaal, que consisteix a intentar controlar fins al darrer detall els moviments de la premsa en el recinte del Camp Nou, acabà ahir en una plantada dels periodistes que cobreixen la informació del Barça diàriament.

D'ençà d'ahir, la premsa només podrà accedir a les instal·lacions del club mitjançant la prèvia autorització de Van Gaal i només per assistir als darrers quinze minuts d'entrenament. Ahir al matí, i com a mesura excepcional, els periodistes pogueren esperar, durant sis llargues hores, la finalització de la sessió al pàrquing de Tribuna.

Davant la falta d'explicacions per part dels responsables de comunicació, els periodistes varen decidir no cobrir, com si hagués estat habitual, la presentació del vigent campió de Lliga fins que no rebin alguna justificació pel tracte rebut.

D'aquesta manera, no hi va haver conferència de premsa de jugadors ni de Van Gaal, i en la presentació oficial de l'exmallorquinista Dani com a nou fitxatge del Barça només hi varen ser presents Canal Barça, la web Barça, lògicament, i un redactor del diari Marca.

El matí d'ahir va finalitzar amb la redacció d'una nota de protesta firmada per 87 periodistes allà presents en què es denunciava «el no poder treballar en les condicions de normalitat habituals», fet que, segons la nota, «ha derivat en un tracte vexatori, perquè no permet l'accés a la sala de premsa, ni tampoc presenciar l'entrenament fins als instants finals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris