algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Descans abans d'afrontar els Pirineus

La competició es pren un meritori respir a falta del darrer tram del Tour

La caravana del Tour de França descansa durant la jornada d'avui per afrontar amb totes les forces que quedin, després de 15 dies de cursa i un cop passats els Alps, un altre dels al·licients de la volta gal·la, els Pirineus. Feia quatre anys des de l'edició que guanyà l'espanyol Miguel Indurain (1995), que el Tour no incloïa en el seu programa dos dies de descans. Per ventura pensen que l'edició d'enguany és més dura que les anteriors.

Els ciclistes s'allotjaran als voltants de Saint-Gauden, lloc on acabà la jornada d'ahir, per la qual cosa no hauran de fer cap trasllat i per tant podran aprofitar més el dia per entrenar-se i descansar. Després de la jornada trencacames de dissabte i la que es disputà ahir, els ciclistes descansaran avui per recuperar les forces i enfrontar-se dimarts a la primera etapa dels Pirineus: la quinzena del Tour, que es disputarà entre Saint-Gaudens i Piau-Engaly, de 173 quilòmetres de recorregut.

Seran cinc ports de primera categoria i un, el primer del dia, de segona. La jornada començarà amb la pujada a partir del quilòmetre 32'5 del coll d'Ares. A continuació, els espera el coll de Menté, 11 quilòmetres de pujada amb un pendent mitjà del 6'5 per cent. El coll de Portillon i el coll de Peyresourde seran els següents, per tal que en el quilòmetre 142'5 de cursa es pugi el coll de Val Louron-Azet, amb un 8'2 per cent de pendent mitjà. El darrer obstacle que hauran de superar serà la pujada fins a Piau-Engaly, lloc on estarà situada l'arribada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris