algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Els jugadors del Reial Mallorca defineixen el tècnic argentí Mario Gómez

«Parla poc, és molt seriós i treballador»

79628

Els jugadors varen aprovar Gómez en el primer examen.

A. S.

Des del moment en què es va fer oficial el fitxatge de Mario Gómez com a substitut d'Héctor Cúper en la part tècnica del Reial Mallorca, les comparacions es varen fer inevitables. Es va accentuar molt el fet que hagués substituït Cúper, com a jugador i com a entrenador, en anteriors equips i, en aquest sentit, es va coincidir a anomenar-lo «el deixeble de Cúper». Igualment, va dir-se que preparava els partits i els entrenaments de la mateixa manera que l'actual tècnic del València i, fins i tot, que els caràcters eren molt semblants.

Finalment hem vist Mario Gómez fer feina i sembla que els rumors eren encertats. Gómez és un home respectuós, de poques paraules, que es passeja amb les mans a la butxaca i amb la mirada al terra. Un home de naturalesa humil i sense ànsia de polèmica que no rebutja firmar cap autògraf o fer-se una fotografia per acontentar un aficionat o aficionada.

De la mateixa manera, Gómez no va posar cap impediment a acceptar els costums del nostre país i deixar que la premsa presencïi els entrenaments, tot i que des que el seu avió va aterrar a Palma, assegurava que les sessions de preparació serien a porta tancada. El nou tècnic mallorquinista va arribar al Reial Mallorca acompanyat del seu equip tècnic, Rolando Bertolini i Claudio Bóveda, qui ahir definia Mario Gómez a Diari de Balears com «un home tranquil i treballador que planifica molt bé les sessions d'entrenament dels seus jugadors». Bóveda va afegir, a més a més, que «durant la pretemporada sempre combina, com a mínim, una sessió física i una altra de tecnicotàctica».

D'altra banda, els jugadors, els homes que coneixen millor que ningú la seva feina, el veuen com un home que sap allò que vol. Després de la sessió de peses que ahir varen fer, per torns, els jugadors a l'horabaixa,Armando va afirmar que «quasi no conec Mario Gómez com a persona i no puc opinar gaire, però sí puc dir que et fa treballar de valent». Armando va afegir que «no et conta gaire coses dels entrenaments. En aquest sentit, no sé, per exemple, de quina manera organitzarà les sessions durant la nostra estada a Àustria».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris