algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Son Moix, als ulls dels comissaris de la UEFA

El club es mostra optimista i creu que no hi haurà problemes per jugar al nou estadi

102570

El president Reynés acompanyà els comissaris de la UEFA.

La UEFA inspeccionà ahir l'estadi de Son Moix, que aquesta temporada és on està a punt de començar els partits que ha de disputar el Mallorca. Tres tècnics de l'empresa TIME, encarregada de fer les revisions per al màxim organisme futbolístic europeu, visitaren durant tot el matí les instal·lacions del nou estadi. Uns instal·lacions que encara no estan acabades i que després d'acollir la Universíada s'han d'adequar a les exigències d'una competició com la Lliga i, sobretot, la Lliga de Campions.

El president del Reial Mallorca i arquitecte de l'estadi, Guillem Reynés, el director de Relacions Externes, Ramon Servalls, i el cap de Seguretat del club, Antoni Planas, acompanyaren els comissaris enviats per la UEFA en tota la seva visita. Fil per randa i un a un, aquests tres homes "Geoff Hill, Jay Neuhaus i Trevor Garwood" passaren revista a tots els racons de Son Moix, prenent mesures, fents càlculs i inspeccionant tot l'inspeccionable. La UEFA va poder comprovar que Son Moix, a falta de poques setmanes per al començament de la fase de prèvia de la Lliga de Campions, encara no està adequat i que per exemple la gespa s'ha de tornar a reimplantar.

La UEFA va donar un primer vistiplau a Son Moix encara que amb els condicionants que per a la pròxima inspecció, prevista per a finals del mes d'agost, l'estadi ha d'estar ja amb la gespa nova col·locada, amb els torns de les taquilles posats i amb la infraestrutura per als mitjans de comunicació, sobretot de televisió, acabada. A més, els tècnics suggeriren als membres del Mallorca detalls sobre la llotja, la sala de premsa i els vestidors. L'Ajuntament de Palma és qui s'ha de fer càrrec ara d'aquestes obres com a propietari de la instal·lació. «No hi haurà problemes perquè el Mallorca jugui a Son Moix», va dir Servalls a Telenova després de la visita.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris