algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Abraham Olano, esperançat davant les etapes de muntanya que comencen avui

El Tour de França va gaudir ahir d'una jornada de descans, en espera del començament avui de les etapes de muntanya. Els 175 corredors que encara continuen en la correguda varen arribar a l'estació de Grand Bornand, a la frontera entre França i Suïssa, després d'un viatge més pesat del que s'esperaven. Anaren en avió des de la ciutat francesa de Metz a la suïssa de Ginebra. Tot seguit, recorregueren en autobusos els 60 quilòmetres que hi ha de distància entre Ginebra i Le Grand Bornand.

El descans no arribà als corredors ja que, una vegada desfetes les maletes, començaren l'entrenament. El més dur va ser l'entrenament de l'equip ONCE, que va pujar el dur port de la Colombier, que no s'inclou en aquesta edició del Tour. Els altres tres equips espanyols també entrenaren a la muntanya, però no de manera tan dura, per anar canviant el «xip» del pla a la muntanya.

Tant Olano com Escartín, els dos espanyols que partien amb més opcions de pujar al podi a París, varen perdre en la contra rellotge més temps del previst. El ciclista basc reconeix que Lance Armstrong va ser el més fort, però que no perd la il·lusió: «Vaig estar malament, però no pitjor que altres especialistes, com el cas de Zulle, ja que les meves marques varen ser similars». Olano es mostra optimista respecte de les seves opcions perquè «els escaladors com Escartín, Virenque o Tonkov varen perdre bastant de temps, i hauran d'assumir la responsabilitat a la muntanya i passar a l'atac».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris