cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Borgia du Pont triomfa a Son Pardo

M. Bosch i T. Adrover guanyaren les especials per a universitaris

Un bon espectacle es va poder presenciar divendres a vespre a l'hipòdrom de Son Pardo. La Jornada Especial Universíada 99 suposà un total èxit esportiu que no es va veure correspost amb el paral·lel èxit de públic.

Els menadors universitaris mostraren una gran nivell a les dues proves especials, on es registraren bones marques. A la primera d'elles el triomfador fou Detroit Hanover, que conduït per Mateu Bosch realitzà un temps d'1.22.1, superant en un final ajustat Dance Kid SV, conduït per Toni Adrover. La tercera posició fou per a Joan Antoni Coll a les regnes de Classical Action.

L'egua sueca Arvells Tenant s'endugué la victòria a la segona especial per a universitaris. Toni Adrover fou capaç de dur-la a la victòria amb un registre d'1.19.4. En el segon lloc entrà l'exemplar menorquí By Públic, menat per J. Miquel amb 1.20, i la tercera posició fou per a la noruega Sonny Wood, amb Pau Roig a les regnes i que assolí una marca d'1.20.3.

Destaca que el vencedor final fou Toni Adrover, amb un segon lloc i una victòria, seguit per J. Miquel, amb una cinquena posició i un segon lloc.

De la resta de proves de les deu que composaven el programa de la reunió de Son Pardo, destaca el triomf a l'especial per als poltres de tres anys de Dalia des Puig, que dominà des del començament la cursa, i s'aprofità de la mala sortida dels favorits Duncan Power, D'Hooge i Deninet Star. El segon lloc fou per a Distret i el tercer per a Dama Real.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris