algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Gómez promet feina, ordre i disciplina en el Mallorca

Mario Gómez, amb la mateixa filosofia que l'extècnic del Mallorca, ha signat per dos anys

85994

El president Reynés presentà ahir Gómez com a nou entrenador.

T. M.

Mario Gómez no és Héctor Cúper, però... No hi ha dos entrenadors idèntics, però un i altre entenen el futbol de la mateixa manera. L'ordre i la feina són també, com les de Cúper, la seva carta de presentació. Ahir, arribà a Palma i fou presentat al Lluís Sitjar com a nou entrenador del Reial Mallorca per a les dues pròximes temporades. El nou tècnic de l'entitat, que fou presentat pel president Guillem Reynés, comptarà amb la col·laboració del seu equip de feina, integrat per Rolando Bertolini com a segon entrenador i Claudio Boveda com a preparador físic.

Mario Gómez és de l'escola de Carlos Timoteo Griguol, mestre del que s'ha vengut a denominar com a tercera via "entre Bilardo i Menotti" i company així d'Héctor Cúper. Gómez fou ajudant de camp de Griguol a Ferrocaril, en què posteriorment exercí de primer entrenador, i tècnic de Lanús, en què també succeí Héctor Cúper. Com a jugador, Mario Gómez coincidí amb Cúper durant més de set anys a Ferrocaril Oeste. Reynés explicà que l'arribada de Gómez suposa una continuïtat a la filosofia del club i assegurà que el nou tècnic ha firmat el seu compromís amb el Mallorca per dues temporades amb la possibilitat d'una tercera.

I Mario Gómez dirigí per primer cop la paraula als nombrosos periodistes que omplien la sala de premsa del Lluís Sitjar. «Estam molt contents de poder ser a Espanya i dirigir un equip de la categoria del Mallorca. No m'agrada parlar molt... però estic a la seva disposició», començà dient.

Mario Gómez assegurà, a continuació, no sentir-se pressionat per les dues grans campanyes que ha fet Cúper amb el Mallorca. «És un desafiament molt important. Nosaltres, i tot l'Argentina, som conscients del que ha fet Héctor Cúper a Europa... Ha obert camins molt importants a altres tècnics com a molts jugadors... La nostra feina comença de nou i tractarem de fer-ho el millor possible», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris