cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

El València tanca el fitxatge d'Òscar

El FC Barcelona cobrarà pel traspàs uns mil milions de pessetes

El FC Barcelona i el València tancaren ahir horabaixa a les oficines del club blaugrana el traspàs d'Òscar Garcia al conjunt 'che', encara que l'acord no serà definitiu fins que el jugador torni de la seva lluna de mel la pròxima setmana.

El consell delegat del València, Manuel Llorente, el gerent del Barça, Jaume Parés, el secretari tècnic del València, Javier Subirats, i l'assessor fiscal d'Òscar, Josep Maria Orobitg, es reuniren a les oficines del FC Barcelona per tancar un acord al qual només li falta la firma del futbolista català.

Encara que no es varen fer públiques les condicions de l'acord, Òscar, que ja havia arribat a un pacte amb el València, jugarà a Mestalla molt probablement les pròximes quatre temporades i cobrarà 175 milions lliures d'imposts per temporada. El traspàs s'ha tancat en 1.050 milions de pessetes, una quantitat intermèdia entre els 1.200 que estipulava la clàusula de rescissió d'Òscar i els 800 que oferia el València.

Encara que a la sortida de la reunió Llorente no va voler parlar, en un comunicat oficial del club emès pocs minuts després, el conseller delegat afrimava que «el FC Barcelona ha donat facilitats perquè s'arribàs a un acord». «La pròxima setmana, una vegada torni el jugador de les seves vacances, s'acordaran les condicions del nou contracte», en el mateix sentit s'expressà Josep Maria Orobitg, el qual confirmà que «estam d'acord en tot» i només falta la rúbrica del jugador. La pròxima setmana, Òscar serà nou jugador del València a tots els efectes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris