cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

Alex Zulle quedà tallat i perdé moltes opcions de cara a París

Abraham Olano i Fernando Escartín distanciaren el suís en més de sis minuts

Un cop haver-se disputat la segona etapa del Tour de França arriba l'hora de fer un petit balanç de l'actuació dels corredors i dels equips espanyols que hi participen.

Javier Pascual Llorente, corredor del Kelme, s'endugué la pitjor part dels espanyols en la segona etapa del Tour de França, amb final a Saint Nazaire i que estigué protagonitzada per les caigudes.

El corredor espanyol de l'equip Kelme va caure de la bicicleta fins a quatre vegades i arribà a la meta fora de control. Afortunadament, les lesions patides per Llorente no foren greus i li permeteren no abandonar. Al final de l'etapa hagué de passar un reconeixement mèdic a l'hospital i segons el «manager» de l'equip, si tot va bé i es recupera de les seves lesions avui podria prendre la sortida de la tercera etapa.

Per la seva banda, Abraham Olano i el seu equip, ONCE Deutsche bank, foren els gran beneficiats d'una jornada negra per al suís Alex Zulle. Olano s'adonà després del tall de la jornada, que Zulle, Gotti i Boogerd s'havien quedat endarrerits i amb una gran feina del seu equip, començà a obrir distàncies sobre els tres principals adversaris que quedaren en el segon grup.

Olano és quart a la classificació general a 25 segons del nou líder, l'estonià Jaan Kirsipuu i en només tres dies de competició ha confirmat la seva candidatura al primer lloc final a París.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris