algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Nova oportunitat per als esprintadors

Els ventalls i el perill de noves caigudes podrien provocar noves sorpreses

L'etapa d'avui, la tercera de la 86a edició del Tour de França, entre les localitats de Nantes i Laval, consta de 194'50 km., i serà propícia també per a l'arribada a l'esprint.

En el recorregut només hi ha un port de quarta categoria, la Côte de Bel-Air, en el quilòmetre 105'5 de l'etapa. Es tracta d'una petita ascensió d'1'4 quilòmetres, amb un desnivell mitjà del 3'3 per cent.

El perfil, totalment pla, de la tercera etapa i les latituds per on es disputarà fan que l'enemic més temut per als corredors sigui el fort vent, que pegant de costat pot provocar els famosos ventalls en què el gran grup queda fraccionat en petits grupets i on també es poden produir més diferències entre els ciclistes més diligents i els més despistats. Precisament, el director esportiu de la ONCE Deutsche Bank, Manolo Saiz, és un autèntic estratega pel que fa a provocar aquestes situacions en el moment més oportú.

A part del vent, el risc de les caigudes també estarà present en les consciències dels ciclistes, i molt més vist el desenvolupament i el desenllaç de l'etapa d'ahir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris