algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Escartín: «Tots volem anar davant»

El corredor del Kelme recalcà la tensió dels primers dies

Fernando Escartín, corredor del G.D. Kelme Costa-Blanca, comentà al final de la primera etapa que en aquestes primeres jornades el més important és evitar les caigudes: «Els primers dies hi ha molta tensió, tots volem anar davant, hi ha embuts, i de tant en tant hi ha caigudes. Esperam que tots els dies siguin com avui, en què no hem tingut gaire problemes. Som 180 corredors i tots volem anar davant, per això hi ha tanta tensió i nerviosisme».

Escartín indicà la perillositat de l'etapa a causa de la climatologia: «He salvat un dia perillós de pluja pel que fa a les caigudes, però he pogut arribar amb el gran grup. Ha plogut molt, però tanta sort que ara no fa fred». Un dels seus companys d'equip, José Castellblanco, es va veure involucrat en una de les caigudes. «Es va rompre el manillar, vàrem haver de canviar la bicicleta i perdérem bastant de temps perquè som el darrer cotxe. Afortunadament es va poder incorporar amb set o vuit corredors que també es varen veure involucrats en la caiguda», apuntà el seu director, Àlvaro Pino.

El director gallec es va mostrar en desacord en el fet que hi ha «molts de periodistes en aquest Tour no experts en ciclisme que cerquen la polèmica amb el tema del dopatge».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris