cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

La Universíada comença amb dignitat

El primer balanç, vist els nombrosos problemes patits, es pot considerar positiu

65730

Aquestes nedadores ja tenen medalla.

La competició s'havia iniciat divendres, però va ser dissabte vespre quan es va donar el sus oficial a la Universíada Palma 99. Considerant tots els problemes que ha patit la Universíada des que fou concedida a Palma l'any 91, es pot dir que els Jocs són, de moment, dignes. Evidentment, ja no hi ha remei pels retards a les obres, pel fet que no s'hagi pogut provar l'estadi abans de l'inici de la competició, per les bregues institucionals, per la imatge d'un estadi en obres un dia abans de la cerimònia inaugural... Així i tot, el cert és que la totalitat de les instal·lacions que s'utilitzen a la Universíada reuneixen les condicions necessàries perquè els esportistes hi puguin competir. Ens falta saber si, finalment, la pista d'atletisme de l'estadi podrà ser homologada i després de les paraules de Primo Nebiolo recordant que és, a més del president de la FISU, el màxim responsable de la Federació Internacional d'Atletisme, tot fa pensar que no hi haurà cap problema.

Quant a l'organització no es pot dir, ni de bon tros, que la Universíada sigui un èxit absolut, malgrat que sí és cert que s'estan salvant amb dignitat els Jocs. Les queixes dels esportistes es dirigeixen bàsicament cap a la gran calor que passen durant les nits. La falta d'aire condicionat a les habitacions és així el principal emperò que posen els participants a la Universíada de Palma.

De moment, el sistema de transports funciona sense gaire problemes, els esportistes es troben satisfets amb el menjar i destaquen, per sobre de qualsevol altre cosa, les bones instal·lacions. En aquest sentit, són els nedadors els més afortunats i no dubten a assegurar que el complex de Son Hugo és un dels millors del món.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris