cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Excel·lent actuació dels espanyols al concurs de gimnàstica esportiva

Carballo fou el millor i la selecció nacional quedà en segon lloc

Ahir fou el torn dels homes. Novament les instal·lacions del poliesportiu Prínceps d'Espanya fou l'escenari que acollí el primer concurs de gimnàstica esportiva en el qual els esportistes espanyols brillaren a un gran nivell. Per grups, la selecció espanyola aconseguí una brillant segona posició amb un total de 164'325 punts en total, només superats per la potent selecció bielorussa, qui totalitzant 167'875 punts conquerí la primera plaça. En tercer lloc quedaren els Estats Units amb 162'125 punts.

Però si l'actuació global de l'equip espanyol fou molt destacada, les actuacions individuals dels gimnastes espanyols Jesús Carballo i Víctor Cano fou extraordinària.

Un cop sumades les puntuacions obtingudes per cada esportista en les sis especialitats (exercici lliure, poltre amb anelles, rutlles, poltre sense anelles, barres paralel·les i barra fitxa), l'espanyol Jesús Carballo totalitzà la puntuació més alta dels 69 participants amb un total de 56'150 punts, sent el millor en la modalitat de barra fitxa i el segon en les de paral·leles i exercici lluire. Per la seva banda, Víctor Cano obtingué la tercera millor puntuació global amb 54'550 punts, destacant en les modalitats de poltre amb anelles i exercici lliure, amb un segon i un tercer lloc repectivament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris