algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Un feiner per poder inaugurar avui els Jocs Universitaris

Avui tindrà lloc la cerimònia inaugural, i ahir s'acabaven els darrers detalls a les distintes instal·lacions

99946

Treballaven a destall

Avui tindrà lloc la cerimònia d'inauguració de la Universíada i ahir, Diari de Balears va fer un extens recorregut per distintes instal·lacions esportives per saber quin era el seu estat real.

No hi ha dubte que la construcció més emblemàtica de la Universíada és l'estadi de Son Moix, on precisament anit hi tindrà lloc la cerimonia inaugural. A primera hora de l'horabaixa d'ahir es respirava activitat a Son Moix. El cert és que restaven ahir molts petits detalls per finalitzar, moltes petites coses per acabar, però el gruix és evident que està acabat. Portes que no hi són, alguna zona sense rajoles, algun tros de reixa sense posar, vestidors sense taquilles, pols, els aparcaments sense asfaltar, però molta gent treballant. És evident que un dia abans de la inauguració no és el millor moment per acabar una obra, però...

En tot cas, tot fa pensar que la cerimònia es podrà celebrar sense gran dificultats. Un dels problemes que es pot trobar l'organització és la falta d'aparcament, ja que alguna de les zones destinades a deixar el cotxe (el recimpte dels feriants) es troba certament lluny de l'estadi, i tothom intentarà deixar el seu vehicle més aprop. La cerimonia començarà a les 22.00 hores i sembla segur que l'estadi s'omplirà. No s'ha confirmat de forma oficial, malgrat sembla algun membre de família real serà present a Son Moix.

La segona gran construcció que es fa amb motiu de la Universíada és el complex de piscines de Son Hugo. Inaugurat des de fa setmanes, a l'interior no hi cap dificultat. És més, ahir al matí jes es respirava ambient d'alta competició amb nombrosos nedadors i saltadors entrenant. Només un emperò, la grada supletòria de la piscina exterior no s'havia acabat d'instal·lar, malgrat hi havia una dotzena d'operaris treballant. Però si a l'interior, l'ambient és quasi de total normalitat, la cosa varia radicalment a l'exterior. Ahir, es pintaven encara les línees dels aparcaments i, fins i tot, s'asfaltaven algunes zones i, com a l'estadi, es respirava feina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris